Mutluluk Atölyesi

Mutluluk Atölyesi, 2022 yılında, dünya çapındaki akademisyenler ve öğrencilerin, mutluluk ve iyi oluş konularında işbirliği yapabileceği internet ortamında bir platform oluşturmak amacıyla Gökmen Arslan tarafından kuruldu. Bu atölye, pozitif psikoloji biliminin kapsamında yer alan disiplinlerarası bir uluslararası araştırmacı grubunu bünyesinde barındırıyor.

Burada, araştırmalarınızı paylaşabilir, yayınlarınızı duyurabilir ve benzer düşünen araştırmacılarla iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca, ortak projeler geliştirmek ve işbirlikleri yapmak için bir fırsat sunuyoruz. Mutluluk ve psikolojiye ilgi duyan tüm araştırmacı ve akademisyenlerin katılımlarını bekliyoruz.

Bununla birlikte, Atölye’nin güncel haberleri ve etkinlikleri hakkında bilgi almak isteyenler için, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarını takip etmelerini öneriyoruz. Bu platformlar üzerinden, Mutluluk Atölyesi’nin faaliyetlerine dair en güncel bilgilere ulaşabilir ve alandaki gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.

Mutluluk Atölyesi’nde, yayınlanan tüm makaleler ve site içeriği için “Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License (CC BY-NC-ND)” kullanmaktadır. Bu lisans, yazarların telif haklarını ve tüm yayın haklarını kısıtlama olmaksızın ellerinde tutmalarına olanak tanır. Lisans ayrıca, herhangi bir ortam veya formatta, yalnızca uyarlanmamış biçimde, yalnızca ticari olmayan amaçlarla ve yalnızca yaratıcıya atıfta bulunulduğu sürece materyalin kopyalanmasına ve dağıtılmasına izin verir. Lisans, yazar(lar)ın açık izni olmaksızın türev çalışmaların oluşturulmasını da yasaklamaktadır.

Yazarlar, materyali herhangi bir ortamda veya formatta paylaşmakta – kopyalamakta ve yeniden dağıtmakta özgürdür ve aşağıdaki koşullar altında lisans koşullarına uyduğunuz sürece dergi bu özgürlükleri iptal edemez.

Bunları yapmakta özgürsünüz:

  1. Paylaş — eseri her ortam veya formatta kopyalayabilir ve yeniden dağıtabilirsiniz.
  2. Lisans şartlarını yerine getirdiğiniz sürece, lisans sahibi bu özgürlükleri (belirtilen hakları) iptal edemez.

Aşağıdaki şartlar altında:

  • Atıf — uygun referans vermeli , lisansa bağlantı sağlamalı ve değişiklik yapıldıysa bilgi vermelisiniz. Bunları uygun bir şekilde yerine getirebilirsiniz fakat bu, lisans sahibinin sizi ve kullanım şeklinizi onayladığını göstermez.
  • GayriTicari — Bu materyali ticari amaçlarla kullanamazsınız.
  • Türetilmemiş — Eğer materyali karıştırdınızsa,aktardınızsa, ya da materyalin üzerine çalıştınızsa güncellenmiş materyali dağıtamazsınız.
  • Ek sınırlamalar yoktur — Lisansın izin verdiği hakları başkaları üzerinde kanunlarla ya da teknolojiyi kullanarak sınırlayamazsınız.

Genel olarak lisans, yazar(lar)ın açık izni olmaksızın başkalarının eseri kâr amacıyla kullanmasını engeller. Lisans ayrıca yazar(lar)ın açık izni olmaksızın türev eserlerin yaratılmasını da engeller. Bir eserin bir bölümünden sadece alıntı yapmak (ve uygun şekilde atıfta bulunmak) o eserin türevini yapmak anlamına gelmez.